Mano Payžiaus virtuvė. Receptai ir istorijos

Mano Payžiaus virtuvė. Receptai ir istorijos

Lebovitz, David

0

Votes 0

21.30 €

Description and properties
ISBN9785415024032
AuthorLebovitz, David
Publication year2015
PublisherVaga
Pages360
Languagelietuvių kalba
Formathardcover

Knygoje „Mano Paryžiaus virtuvė“ Davidas klasikai įkvepia modernumo: supažindina su ne tokiais žinomais maisto produktais ar jų deriniais, pateikia 100 saldžių ir nesaldžių patiekalų receptų, kurie atspindi šiuolaikinių paryžiečių valgymo įpročius ir kultūrą.

Čia jūs rasite prancūziškos svogūnų sriubos, baltųjų pupelių, dešrelių ir antienos troškinio, gaidį raudonojo vyno padaže, kiaulienos šonkauliukų su karamele, ėriuko blauzdelių tadžino, keptų žiedinių kopūstų su duka, sūdytų menkių gruzdučių su totorišku padažu, kvietinių kruopų salotų su trūkažolėmis, šakninėmis daržovėmis ir granatų sėklomis receptus.

Žinoma, rasite ir desertų receptų: šilto šokoladinio pyrago su sūdytos karamelės užpilu, lauro lapų kekso su apelsinų glajumi, prancūziško sūrio pyrago… Sąrašą tenka stabdyti vos įsibėgėjus.

Davidas su jam būdingu išskirtiniu sąmoju pasakoja įvairiausias istorijas, pažeria šūsnį spalvingų miesto ir virtuvės nuotraukų, atvirauja apie keistenybes, sunkumus, grožį ir džiaugsmus, kurie kunkuliuoja pasaulio kulinarijos sostinėje.

Comments (0)

leave your response

Name*

E-mail

Comment*

* - marked fields are required

loading
Similar books
I Know How To Cook, Ginette Mathiot

Ginette Mathiot

I Know How To Cook

Pilna kaina: 36.20 €

10 % discount

32.58 €

What to Bake and How to Bake it, Hornby, Jane

Hornby, Jane

What to Bake and How to Bake it

Pilna kaina: 27.95 €

10 % discount

25.15 €

World Whisky, Charles MacLean

Charles MacLean

World Whisky

Pilna kaina: 26.00 €

10 % discount

23.40 €

The Soup Book

 

The Soup Book

Pilna kaina: 22.88 €

10 % discount

20.59 €

Noma, René Redzepi

René Redzepi

Noma

Pilna kaina: 49.95 €

10 % discount

44.95 €

Cook's Year; How to Choose and Cook with Great Ingredients, Wallace, Gregg

Wallace, Gregg

Cook's Year; How to Choose and...

Pilna kaina: 29.76 €

50 % discount

14.88 €

What to Cook and How to Cook it, Hornby, Jane

Hornby, Jane

What to Cook and How to Cook it

Pilna kaina: 39.95 €

10 % discount

35.95 €

Culinaria Spain, Beer, Gunter

Beer, Gunter

Culinaria Spain

Pilna kaina: 28.67 €

10 % discount

25.80 €

Paella, Herraiz, Alberto

Herraiz, Alberto

Paella

Pilna kaina: 31.57 €

10 % discount

28.41 €

Street Food, Carla Damianti

Carla Damianti

Street Food

Pilna kaina: 15.93 €

10 % discount

14.34 €

Culinaria Russia

 

Culinaria Russia

Pilna kaina: 17.09 €

10 % discount

15.38 €

Coco, Phaidon Press

Phaidon Press

Coco

Pilna kaina: 29.00 €

10 % discount

26.10 €

Mugaritz: A Natural Science of Cooking, Aduriz, Andoni Luis

Aduriz, Andoni Luis

Mugaritz: A Natural Science of...

Pilna kaina: 49.95 €

10 % discount

44.95 €

The Onion's Great Escape, Fanelli, Sara

Fanelli, Sara

The Onion's Great Escape

Pilna kaina: 22.88 €

10 % discount

20.59 €

Variations Cookbook: Meat & Poultry, Snowdon, Bettina

Snowdon, Bettina

Variations Cookbook: Meat &...

Pilna kaina: 5.00 €

10 % discount

4.50 €

1001 Whiskey , Cassell

Cassell

1001 Whiskey

Pilna kaina: 29.00 €

10 % discount

26.10 €

Ingredients, Werle, Loukie

Werle, Loukie

Ingredients

Pilna kaina: 17.09 €

10 % discount

15.38 €

Login

Shopping bag

The shopping bag is empty yet

Customers’ help

+370 5 2661682

Available from 10 a.m. to 6 p.m. on working days

Join us on Facebook

close
SIŲSTI
email

close

I Know How To Cook

ISBN9780714848044
AuthorGinette Mathiot
Publication year2009
Pages1072
Languageanglų kalba
In stock, delivery within Lithuania in 1-3 work days

What to Bake and How to Bake it

ISBN9780714867434
AuthorHornby, Jane
Publication year2014
Pages240
Languageanglų kalba
In stock, delivery within Lithuania in 1-3 work days

World Whisky

ISBN9781405341721
AuthorCharles MacLean
Publication year2009
Pages352
Languageanglų kalba
In stock, delivery within Lithuania in 1-3 work days

The Soup Book

ISBN9781405347853
Publication year2009
Languageanglų kalba
In stock, delivery within Lithuania in 1-3 work days

Noma

ISBN9780714859033
AuthorRené Redzepi
Publication year2010
Pages320
Languageanglų kalba
In stock, delivery within Lithuania in 1-3 work days

Cook's Year; How to Choose and Cook with Great Ingredients

ISBN1845333276
AuthorWallace, Gregg
Publication year2008
Pages208
Languageanglų kalba
In stock, delivery within Lithuania in 1-3 work days

What to Cook and How to Cook it

ISBN9780714859019
AuthorHornby, Jane
Publication year2010
Pages850
Languageanglų kalba
In stock, delivery within Lithuania in 1-3 work days

Culinaria Spain

ISBN9783833151231
AuthorBeer, Gunter
Publication year2010
Pages472
Languageanglų kalba
In stock, delivery within Lithuania in 1-3 work days

Paella

ISBN9780714860824
AuthorHerraiz, Alberto
Publication year2011
Pages192
Languageanglų kalba
In stock, delivery within Lithuania in 1-3 work days

Street Food

ISBN9783833156151
AuthorCarla Damianti
Publication year2011
Pages352
Languageanglų kalba
In stock, delivery within Lithuania in 1-3 work days

Culinaria Russia

ISBN9783833140815
Languageanglų kalba
In stock, delivery within Lithuania in 1-3 work days

Coco

ISBN9780714859576
AuthorPhaidon Press
Publication year2012
Pages440
Languageanglų kalba
In stock, delivery within Lithuania in 1-3 work days

Mugaritz: A Natural Science of Cooking

ISBN9780714863634
AuthorAduriz, Andoni Luis
Publication year2012
Pages240
Languageanglų kalba
In stock, delivery within Lithuania in 1-3 work days

The Onion's Great Escape

ISBN9780714857039
AuthorFanelli, Sara
Publication year2012
Pages68
Languageanglų kalba
Out of stock, please order, delivery within Lithuania in 2-5 weeks

Variations Cookbook: Meat & Poultry

ISBN9783848000111
AuthorSnowdon, Bettina
Publication year2012
Pages160
Languageanglų kalba
In stock, delivery within Lithuania in 1-3 work days

1001 Whiskey

ISBN9781844037100
AuthorCassell
Publication year2012
Pages960
Languageanglų kalba
In stock, delivery within Lithuania in 1-3 work days

Ingredients

ISBN9783848000180
AuthorWerle, Loukie
Publication year2012
Pages384
Languageanglų kalba
In stock, delivery within Lithuania in 1-3 work days