Mary Berry's How to Cook

Mary Berry's How to Cook

Berry Mary

0

Balsavo 0

Pilna kaina: 13.07 €   10% nuolaida   Sutaupote: 1.31 €

11.76 €

Ypatybės ir aprašymas
ISBN9781405373494
AutoriusBerry Mary
Leidimo metai2011
LeidėjasDorling Kindersley
Puslapių256
Leidinio kalbaanglų kalba
Formatasknyga popieriniu viršeliu

Get back to kitchen basics and learn to cook great food with Mary Berry

Do you want to cook fantastic food, but feel your kitchen skills aren’t up to scratch? Let Mary Berry’s How to Cook take you back to culinary basics and give you the confidence to succeed. Pick up fundamental techniques to create a range of delicious starters, mains, desserts and breads, taking you from start to finish, and explaining exactly what to do.

Follow 12 key recipes, ideal for beginners: master these, and then use your new skills to whip up 100 mouth-watering recipes from Moroccan spiced lamb to pineapple upside-down cake.

Whether it’s boiling the perfect egg or making fantastic flaky pastry, serving up chicken cacciatore or lemon and apple tart, with tried and trusted guidance from one of Britain’s most popular cookery writers, Mary Berry’s How to Cook is the guide that will get you cooking.

Komentarai (0)

Rašykite komentarą apie šią knygą

Vardas*

El. Paštas

Atsiliepimas*

* - pažymėtus laukus užpilyti būtuna

loading
Panašios knygos
What to Bake and How to Bake it, Hornby, Jane

Hornby, Jane

What to Bake and How to Bake it

Pilna kaina: 27.95 €

10 % nuolaida

25.15 €

On Beer and Food, byHorne, Thomas

byHorne, Thomas

On Beer and Food

Pilna kaina: 30.00 €

10 % nuolaida

27.00 €

Cook's Year; How to Choose and Cook with Great Ingredients, Wallace, Gregg

Wallace, Gregg

Cook's Year; How to Choose and...

Pilna kaina: 29.76 €

70 % nuolaida

8.93 €

What to Cook and How to Cook it, Hornby, Jane

Hornby, Jane

What to Cook and How to Cook it

Pilna kaina: 39.95 €

10 % nuolaida

35.95 €

Culinaria Spain, Beer, Gunter

Beer, Gunter

Culinaria Spain

Pilna kaina: 28.67 €

70 % nuolaida

8.60 €

Paella, Herraiz, Alberto

Herraiz, Alberto

Paella

Pilna kaina: 31.57 €

10 % nuolaida

28.41 €

Street Food, Carla Damianti

Carla Damianti

Street Food

Pilna kaina: 15.93 €

70 % nuolaida

4.78 €

Culinaria Russia

 

Culinaria Russia

Pilna kaina: 17.09 €

10 % nuolaida

15.38 €

Coco, Phaidon Press

Phaidon Press

Coco

Pilna kaina: 29.00 €

10 % nuolaida

26.10 €

Mugaritz: A Natural Science of Cooking, Aduriz, Andoni Luis

Aduriz, Andoni Luis

Mugaritz: A Natural Science of...

Pilna kaina: 49.95 €

10 % nuolaida

44.95 €

Variations Cookbook: Meat & Poultry, Snowdon, Bettina

Snowdon, Bettina

Variations Cookbook: Meat &...

Pilna kaina: 5.00 €

10 % nuolaida

4.50 €

1001 Whiskey , Cassell

Cassell

1001 Whiskey

Pilna kaina: 29.00 €

10 % nuolaida

26.10 €

Ingredients, Werle, Loukie

Werle, Loukie

Ingredients

Pilna kaina: 17.09 €

10 % nuolaida

15.38 €

RSVP : Simple Sophistication, Van Damme, Marie France

Van Damme, Marie France

RSVP : Simple Sophistication

Pilna kaina: 28.67 €

70 % nuolaida

8.60 €

The Art of the Restaurateur, Lander, Nicholas

Lander, Nicholas

The Art of the Restaurateur

Pilna kaina: 32.00 €

10 % nuolaida

28.80 €

Prisijungti

Krepšelis

Krepšelis kol kas tuščias

Pagalba perkančiam

+370 5 2661682

10-18 val. darbo dienomis

Facebook draugai

close
SIŲSTI
email

close

What to Bake and How to Bake it

ISBN9780714867434
AutoriusHornby, Jane
Leidimo metai2014
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

On Beer and Food

ISBN9783899555646
AutoriusbyHorne, Thomas
Leidimo metai2015
Puslapių176
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Cook's Year; How to Choose and Cook with Great Ingredients

ISBN1845333276
AutoriusWallace, Gregg
Leidimo metai2008
Puslapių208
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

What to Cook and How to Cook it

ISBN9780714859019
AutoriusHornby, Jane
Leidimo metai2010
Puslapių850
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Culinaria Spain

ISBN9783833151231
AutoriusBeer, Gunter
Leidimo metai2010
Puslapių472
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Paella

ISBN9780714860824
AutoriusHerraiz, Alberto
Leidimo metai2011
Puslapių192
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Street Food

ISBN9783833156151
AutoriusCarla Damianti
Leidimo metai2011
Puslapių352
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Culinaria Russia

ISBN9783833140815
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Coco

ISBN9780714859576
AutoriusPhaidon Press
Leidimo metai2012
Puslapių440
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Mugaritz: A Natural Science of Cooking

ISBN9780714863634
AutoriusAduriz, Andoni Luis
Leidimo metai2012
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Variations Cookbook: Meat & Poultry

ISBN9783848000111
AutoriusSnowdon, Bettina
Leidimo metai2012
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

1001 Whiskey

ISBN9781844037100
AutoriusCassell
Leidimo metai2012
Puslapių960
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Ingredients

ISBN9783848000180
AutoriusWerle, Loukie
Leidimo metai2012
Puslapių384
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

RSVP : Simple Sophistication

ISBN9780500516393
AutoriusVan Damme, Marie France
Leidimo metai2012
Puslapių224
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

The Art of the Restaurateur

ISBN9780714864693
AutoriusLander, Nicholas
Leidimo metai2012
Puslapių352
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos