A Gourmet Tour of France

Pudlowski, Gilles

0

Balsavo 0

Pilna kaina: 42.00 €   10% nuolaida perkant internetu   Sutaupote: 4.20 €

37.80 €

Ypatybės ir aprašymas
ISBN9782080301710
AutoriusPudlowski, Gilles
Leidimo metai2011
LeidėjasEditions Flammarion
Puslapių224
Leidinio kalbaanglų kalba
Formatasknyga kietu viršeliu

The definitive roundup of the finest and most attractive restaurants in France. Prominent restaurant critic Gilles Pudlowski leads the reader on a tour across the heartland of gourmet dining, sharing menu selections from his favorite restaurants along with the stories behind the accomplished chefs and their kitchens. The thirty-five featured restaurants have been selected based on the quality of the food, the beauty of the decor, and the restaurant’s unique history. Highlights include: Michel Bras’s ultramodern restaurant on a hilltop in Laguiole; the Louis XV in Monaco, where chef Franck Cerutti takes full advantage of his Mediterranean setting; Hélène Darroze’s twin establishment in Paris, featuring a two-Michelin-starred dining room upstairs and a relaxed bistro on the ground floor; and the famed Maison Troisgros in Roanne, which Zagat lists as the best restaurant in the world. Illustrated with Maurice Rougemont’s enticing photographs, this finely-researched bible of French gastronomy offers a feast for the eyes. Featured chefs include Paul Bocuse, Alain Ducasse, and Guy Savoy, and each has divulged a few of their signature recipes to enjoy at home. A list of addresses to the restaurants completes the book for readers who want to embark on their own gourmet tour of the finest in French dining experiences.

Komentarai (0)

Rašykite komentarą apie šią knygą

Vardas*

El. Paštas

Atsiliepimas*

* - pažymėtus laukus užpilyti būtuna

loading
Panašios knygos
What to Bake and How to Bake it, Hornby, Jane

Hornby, Jane

What to Bake and How to Bake it

Pilna kaina: 27.95 €

10 % nuolaida perkant internetu

25.15 €

Paella, Herraiz, Alberto

Herraiz, Alberto

Paella

Pilna kaina: 31.57 €

10 % nuolaida perkant internetu

28.41 €

Culinaria Russia

 

Culinaria Russia

Pilna kaina: 17.09 €

10 % nuolaida perkant internetu

15.38 €

Culinaria Germany, Buschel, Christoph

Buschel, Christoph

Culinaria Germany

Pilna kaina: 28.67 €

70 % nuolaida perkant internetu

8.60 €

Mugaritz: A Natural Science of Cooking, Aduriz, Andoni Luis

Aduriz, Andoni Luis

Mugaritz: A Natural Science of...

Pilna kaina: 59.95 €

10 % nuolaida perkant internetu

53.95 €

Variations Cookbook: Meat & Poultry, Snowdon, Bettina

Snowdon, Bettina

Variations Cookbook: Meat &...

Pilna kaina: 5.00 €

40 % nuolaida perkant internetu

3.00 €

Nigellissima: Instant Italian Inspiration, Lawson, Nigella

Lawson, Nigella

Nigellissima: Instant Italian...

Pilna kaina: 37.36 €

70 % nuolaida perkant internetu

11.21 €

Cook it Raw

 

Cook it Raw

Pilna kaina: 45.00 €

10 % nuolaida perkant internetu

40.50 €

Cocktails, Maranik, Eliq

Maranik, Eliq

Cocktails

Pilna kaina: 12.00 €

40 % nuolaida perkant internetu

7.20 €

Smoothies, Maranik, Elik

Maranik, Elik

Smoothies

Pilna kaina: 12.00 €

40 % nuolaida perkant internetu

7.20 €

Ice Cream, Maranik, Eliq

Maranik, Eliq

Ice Cream

Pilna kaina: 12.00 €

40 % nuolaida perkant internetu

7.20 €

Save with Jamie, Jamie Oliver

Jamie Oliver

Save with Jamie

Pilna kaina: 33.31 €

10 % nuolaida perkant internetu

29.98 €

Prisijungti

Krepšelis

Krepšelis kol kas tuščias

Pagalba perkančiam

pagalba@humanitas.lt

10-18 val. darbo dienomis

Facebook draugai

close
SIŲSTI
email

close

What to Bake and How to Bake it

ISBN9780714867434
AutoriusHornby, Jane
Leidimo metai2014
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Paella

ISBN9780714860824
AutoriusHerraiz, Alberto
Leidimo metai2011
Puslapių192
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Culinaria Russia

ISBN9783833140815
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Culinaria Germany

ISBN9783833151286
AutoriusBuschel, Christoph
Leidimo metai2011
Puslapių468
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Mugaritz: A Natural Science of Cooking

ISBN9780714863634
AutoriusAduriz, Andoni Luis
Leidimo metai2012
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Variations Cookbook: Meat & Poultry

ISBN9783848000111
AutoriusSnowdon, Bettina
Leidimo metai2012
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Nigellissima: Instant Italian Inspiration

ISBN9780701187330
AutoriusLawson, Nigella
Leidimo metai2012
Puslapių288
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Cook it Raw

ISBN9780714865492
Leidimo metai2013
Puslapių207
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Cocktails

ISBN9783848002849
AutoriusMaranik, Eliq
Leidimo metai2013
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Smoothies

ISBN9783848002856
AutoriusMaranik, Elik
Leidimo metai2013
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Ice Cream

ISBN9783848003600
AutoriusMaranik, Eliq
Leidimo metai2013
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Save with Jamie

ISBN9780718158149
AutoriusJamie Oliver
Leidimo metai2013
Puslapių288
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos