Cook it Raw

0

Balsavo 0

Pilna kaina: 45.00 €   50% nuolaida perkant internetu   Sutaupote: 22.50 €

22.50 €

Ypatybės ir aprašymas
ISBN9780714865492
Leidimo metai2013
LeidėjasPhaidon Press
Puslapių207
Leidinio kalbaanglų kalba
Formatasknyga kietu viršeliu

Cook it Raw tells the story of an exciting collection of avant garde chefs who come together to create unique dining experiences that explore and question social, cultural and environmental issues. Held initially in Copenhagen to mark the 2009 climate change summit the first ‘Raw’ dinner challenged the chefs to examine the issue of sustainability. As the events have developed so too have the issues, themes and general philosophy of the group. Winter and the question of creativity (Collio-Italy), the Wilderness and culinary comradeship (Lapland) and tradition and the artisan (Iskikawa-Japan) have all been explored on the plate by the likes of Rene Redzepi, Albert Adria, Alex Atala, Daniel Patterson, Magnus Nilsson, Inaki Aizparte, Massimo Bottura and Claude Bosi. Normally reserved for a select number of diners this book reveals for the very first time the ‘Raw’ collective’s philosophy and creative endeavours. With contributions from leading food writers and ‘Raw’ supporters such as Antony Bourdain, Jeffrey Steingarten and Andrea Petrini; plus, over 400 behind-the-scenes images of the events and an inspiring collection of the chefs’ own ‘Raw’ recipes, notes and anecdotes – Cook it Raw is an exclusive window into the world’s most progressive culinary collective.

Komentarai (0)

Rašykite komentarą apie šią knygą

Vardas*

El. Paštas

Atsiliepimas*

* - pažymėtus laukus užpilyti būtuna

loading
Panašios knygos
Paella, Herraiz, Alberto

Herraiz, Alberto

Paella

Pilna kaina: 31.57 €

20 % nuolaida perkant internetu

25.26 €

Mugaritz: A Natural Science of Cooking, Aduriz, Andoni Luis

Aduriz, Andoni Luis

Mugaritz: A Natural Science of...

Pilna kaina: 59.95 €

20 % nuolaida perkant internetu

47.96 €

Variations Cookbook: Meat & Poultry, Snowdon, Bettina

Snowdon, Bettina

Variations Cookbook: Meat &...

Pilna kaina: 5.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

2.50 €

Smoothies, Maranik, Elik

Maranik, Elik

Smoothies

Pilna kaina: 12.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

6.00 €

Wine Bar Theory, GILBERTSON, DAVID

GILBERTSON, DAVID

Wine Bar Theory

 

 

12.95 €

My Vietnamese Kitchen, Uyen, Luu

Uyen, Luu

My Vietnamese Kitchen

Pilna kaina: 22.88 €

20 % nuolaida perkant internetu

18.30 €

Wine : A Tasting Course, Old, Marnie

Old, Marnie

Wine : A Tasting Course

Pilna kaina: 26.00 €

20 % nuolaida perkant internetu

20.80 €

Culinaria Hungary ed. 2013, Gergely, Aniko

Gergely, Aniko

Culinaria Hungary ed. 2013

Pilna kaina: 17.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

8.50 €

Istorinė Lietuvos virtuvė, Rimvydas Laužikas

Rimvydas Laužikas

Istorinė Lietuvos virtuvė

Pilna kaina: 13.30 €

5 % nuolaida perkant internetu

12.63 €

Eating with the Chefs, Jorgensen, Per-Anders

Jorgensen, Per-Anders

Eating with the Chefs

Pilna kaina: 49.95 €

20 % nuolaida perkant internetu

39.96 €

Prisijungti

Krepšelis

Krepšelis kol kas tuščias

Pagalba perkančiam

pagalba@humanitas.lt

10-18 val. darbo dienomis

Facebook draugai

close
SIŲSTI
email

close

Paella

ISBN9780714860824
AutoriusHerraiz, Alberto
Leidimo metai2011
Puslapių192
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Mugaritz: A Natural Science of Cooking

ISBN9780714863634
AutoriusAduriz, Andoni Luis
Leidimo metai2012
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Variations Cookbook: Meat & Poultry

ISBN9783848000111
AutoriusSnowdon, Bettina
Leidimo metai2012
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Smoothies

ISBN9783848002856
AutoriusMaranik, Elik
Leidimo metai2013
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Wine Bar Theory

ISBN9780714865836
AutoriusGILBERTSON, DAVID
Leidimo metai2013
Puslapių128
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

My Vietnamese Kitchen

ISBN9781849754439
AutoriusUyen, Luu
Leidimo metai2013
Puslapių144
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Wine : A Tasting Course

ISBN9781409338680
AutoriusOld, Marnie
Leidimo metai2014
Puslapių256
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Culinaria Hungary ed. 2013

ISBN9783848003877
AutoriusGergely, Aniko
Leidimo metai2013
Puslapių320
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Istorinė Lietuvos virtuvė

ISBN9789955264637
AutoriusRimvydas Laužikas
Leidimo metai2014
Puslapių208
Leidinio kalbalietuvių kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Eating with the Chefs

ISBN9780714865812
AutoriusJorgensen, Per-Anders
Leidimo metai2014
Puslapių316
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos