Cook's Year; How to Choose and Cook with Great Ingredients

Wallace, Gregg

0

Balsavo 0

Pilna kaina: 29.76 €   70% nuolaida perkant internetu   Sutaupote: 20.83 €

8.93 €

Ypatybės ir aprašymas
ISBN1845333276
AutoriusWallace, Gregg
Leidimo metai2008
Puslapių208
Leidinio kalbaanglų kalba
Formatasknyga kietu viršeliu

We all know that food – whether meat, poultry, fish, veg or fruit – tastes best when eaten in season. But what’s in season when? Which varieties are best? Each chapter – Spring, Summer, Autumn and Winter – begins with a complete list of what’s in season, including information on varieties and buying advice for each food. There are 40 recipes for each season, from Herb-Stuffed Shoulder of Lamb in Spring to Raspberry Mousse in Summer and Plum Tart in Autumn to Smoked Haddock Pancakes in Winter. Invaluable at-a-glance charts show which foods are in season in which months, and there’s a section on choosing the best cuts of meat for seasonal cooking.

Komentarai (0)

Rašykite komentarą apie šią knygą

Vardas*

El. Paštas

Atsiliepimas*

* - pažymėtus laukus užpilyti būtuna

loading
Panašios knygos
From the Source - Thailand (Cookbook), Austin Bush

Austin Bush

From the Source - Thailand...

Pilna kaina: 27.00 €

40 % nuolaida perkant internetu

16.20 €

Paella, Herraiz, Alberto

Herraiz, Alberto

Paella

 

 

31.57 €

Variations Cookbook: Meat & Poultry, Snowdon, Bettina

Snowdon, Bettina

Variations Cookbook: Meat &...

Pilna kaina: 5.00 €

40 % nuolaida perkant internetu

3.00 €

Smoothies, Maranik, Elik

Maranik, Elik

Smoothies

Pilna kaina: 12.00 €

40 % nuolaida perkant internetu

7.20 €

Ice Cream, Maranik, Eliq

Maranik, Eliq

Ice Cream

Pilna kaina: 12.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

6.00 €

Wine Bar Theory, GILBERTSON, DAVID

GILBERTSON, DAVID

Wine Bar Theory

 

 

12.95 €

My Vietnamese Kitchen, Uyen, Luu

Uyen, Luu

My Vietnamese Kitchen

 

 

22.88 €

Whisky, Westerlund, Orjan

Westerlund, Orjan

Whisky

Pilna kaina: 12.00 €

40 % nuolaida perkant internetu

7.20 €

Culinaria Hungary ed. 2013, Gergely, Aniko

Gergely, Aniko

Culinaria Hungary ed. 2013

Pilna kaina: 17.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

8.50 €

Istorinė Lietuvos virtuvė, Rimvydas Laužikas

Rimvydas Laužikas

Istorinė Lietuvos virtuvė

Pilna kaina: 13.30 €

5 % nuolaida perkant internetu

12.63 €

Prisijungti

Krepšelis

Krepšelis kol kas tuščias

Pagalba perkančiam

pagalba@humanitas.lt

10-18 val. darbo dienomis

Facebook draugai

close
SIŲSTI
email

close

From the Source - Thailand (Cookbook)

ISBN9781743607633
AutoriusAustin Bush
Leidimo metai2015
Puslapių200
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Paella

ISBN9780714860824
AutoriusHerraiz, Alberto
Leidimo metai2011
Puslapių192
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Mugaritz: A Natural Science of Cooking

ISBN9780714863634
AutoriusAduriz, Andoni Luis
Leidimo metai2012
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Variations Cookbook: Meat & Poultry

ISBN9783848000111
AutoriusSnowdon, Bettina
Leidimo metai2012
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Smoothies

ISBN9783848002856
AutoriusMaranik, Elik
Leidimo metai2013
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Ice Cream

ISBN9783848003600
AutoriusMaranik, Eliq
Leidimo metai2013
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Wine Bar Theory

ISBN9780714865836
AutoriusGILBERTSON, DAVID
Leidimo metai2013
Puslapių128
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

My Vietnamese Kitchen

ISBN9781849754439
AutoriusUyen, Luu
Leidimo metai2013
Puslapių144
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Whisky

ISBN9783848004089
AutoriusWesterlund, Orjan
Leidimo metai2013
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Culinaria Hungary ed. 2013

ISBN9783848003877
AutoriusGergely, Aniko
Leidimo metai2013
Puslapių320
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Istorinė Lietuvos virtuvė

ISBN9789955264637
AutoriusRimvydas Laužikas
Leidimo metai2014
Puslapių208
Leidinio kalbalietuvių kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos