Handbook of Plant Food Phytochemicals: Sources, Stability an

Brennan, Charles

0

Balsavo 0

Pilna kaina: 198.61 €   10% nuolaida perkant internetu   Sutaupote: 19.86 €

178.75 €

Ypatybės ir aprašymas
ISBN9781444338102
AutoriusBrennan, Charles
Leidimo metai2015
LeidėjasWiley-Blackwell
Puslapių526
Leidinio kalbaanglų kalba
Formatasknyga kietu viršeliu
Komentarai (0)

Rašykite komentarą apie šią knygą

Vardas*

El. Paštas

Atsiliepimas*

* - pažymėtus laukus užpilyti būtuna

loading
Panašios knygos
Biocheminiai analizės metodai, Valdas Laurinavičius

Valdas Laurinavičius

Biocheminiai analizės metodai

Pilna kaina: 2.20 €

5 % nuolaida perkant internetu

2.09 €

Physical Chemistry: A Very Short Introduction, Peter Atkins

Peter Atkins

Physical Chemistry: A Very Short...

Pilna kaina: 8.00 €

10 % nuolaida perkant internetu

7.20 €

Chemistry: A Very Short Introduction, Peter Atkins

Peter Atkins

Chemistry: A Very Short...

Pilna kaina: 9.00 €

10 % nuolaida perkant internetu

8.10 €

Prisijungti

Krepšelis

Krepšelis kol kas tuščias

Pagalba perkančiam

pagalba@humanitas.lt

10-18 val. darbo dienomis

Facebook draugai

close
SIŲSTI
email

close

Biocheminiai analizės metodai

ISBN9786094590481
AutoriusValdas Laurinavičius
Leidimo metai2012
Puslapių340
Leidinio kalbalietuvių kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos. Galimas nedidelis vėlavimas

Physical Chemistry: A Very Short Introduction

ISBN9780199689095
AutoriusPeter Atkins
Leidimo metai2014
Puslapių152
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos. Galimas nedidelis vėlavimas

Chemistry: A Very Short Introduction

ISBN9780199683970
AutoriusPeter Atkins
Leidimo metai2015
Puslapių128
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos. Galimas nedidelis vėlavimas