Inside Chefs' Fridges

Moore, Adrian

0

Balsavo 0

Pilna kaina: 52.00 €   15% nuolaida perkant internetu   Sutaupote: 7.80 €

44.20 €

Ypatybės ir aprašymas
ISBN9783836553537
AutoriusMoore, Adrian
Leidimo metai2015
LeidėjasTaschen GmbH
Puslapių320
Leidinio kalbaanglų kalba
Formatasknyga kietu viršeliu
Ours is the era of the celebrity chef. Like never before, we’re fascinated by fine food and the personalities who create it. Newspapers follow the antics of our favorite cooks both in and out of the kitchen, bake-offs of all kinds become hit TV shows, and chef-owned restaurants have lines trailing around the block. Amid this media frenzy, the world of fine dining can feel removed from our lives.
Inside Chefs’ Fridges brings the heavenly cuisine back down to earth. Touring the European continent, it profiles 40 of Europe’s top chefs alongside their personal home fridges. The result is a revelation, through images and words, of the inner sanctum of culinary creativity, with each chef revealing their dependable fridge contents, their favorite local ingredients, as well as two of their most treasured home recipes.
Stars of this European edition include Joan Roca, Massimo Bottura, Fergus Henderson, Yotam Ottolenghi, Marco Pierre White, Hélène Darroze, Inaki Aizpitarte, Mauro Colagreco, Thierry Marx, and Christian F. Puglisi. Eschewing the media dazzle, this book is instead an inspiring and accessible collection of exclusive insider secrets in which culinary genius meets domestic reality.
This book includes:
  • Entries by 40 top chefs from all over Europe, with nearly 60 Michelin stars shared between them.
  • Chef #1 and #2 from the World’s Best Restaurant list 2015 and best female chef of the year, Hélène Darroze.
  • Two recipes from each chef, with an emphasis on local ingredients and specialties.
  • Useful index for quick recipe access.
  • Addresses of each chef’s restaurants.
  • Illustrations of all 40 fridges plus additional details by Aurore d’Estaing.
  • Foreword by Modernist Cuisine’s Nathan Myhrvold.
Komentarai (0)

Rašykite komentarą apie šią knygą

Vardas*

El. Paštas

Atsiliepimas*

* - pažymėtus laukus užpilyti būtuna

loading
Panašios knygos
From the Source - Thailand (Cookbook), Austin Bush

Austin Bush

From the Source - Thailand...

Pilna kaina: 27.00 €

10 % nuolaida perkant internetu

24.30 €

Paella, Herraiz, Alberto

Herraiz, Alberto

Paella

 

 

31.57 €

Culinaria Russia

 

Culinaria Russia

Pilna kaina: 17.00 €

70 % nuolaida perkant internetu

5.10 €

Variations Cookbook: Meat & Poultry, Snowdon, Bettina

Snowdon, Bettina

Variations Cookbook: Meat &...

Pilna kaina: 5.00 €

40 % nuolaida perkant internetu

3.00 €

Smoothies, Maranik, Elik

Maranik, Elik

Smoothies

Pilna kaina: 12.00 €

40 % nuolaida perkant internetu

7.20 €

Istorinė Lietuvos virtuvė, Rimvydas Laužikas

Rimvydas Laužikas

Istorinė Lietuvos virtuvė

Pilna kaina: 13.30 €

10 % nuolaida perkant internetu

11.97 €

Food Book, Lonely Planet

Lonely Planet

Food Book

Pilna kaina: 20.00 €

10 % nuolaida perkant internetu

18.00 €

Eating with the Chefs, Jorgensen, Per-Anders

Jorgensen, Per-Anders

Eating with the Chefs

 

 

49.95 €

101 Smoothies to Mix and Enjoy, Maranik, Eliq

Maranik, Eliq

101 Smoothies to Mix and Enjoy

Pilna kaina: 14.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

7.00 €

Prisijungti

Krepšelis

Krepšelis kol kas tuščias

Pagalba perkančiam

pagalba@humanitas.lt

10-18 val. darbo dienomis

Facebook draugai

close
SIŲSTI
email

close

From the Source - Thailand (Cookbook)

ISBN9781743607633
AutoriusAustin Bush
Leidimo metai2015
Puslapių200
Leidinio kalbaanglų kalba
Dėmesio! Numatomas apytikslis pristatymo terminas: 2-5 savaitės. Tikslesnį pristatymo terminą pranešime elektroniniu paštu po knygos įsigijimo. Dėl susiklosčiusios situacijos dalies knygų pristatymas gali užtrukti dvigubai ilgiau.

Paella

ISBN9780714860824
AutoriusHerraiz, Alberto
Leidimo metai2011
Puslapių192
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Culinaria Russia

ISBN9783833140815
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Mugaritz: A Natural Science of Cooking

ISBN9780714863634
AutoriusAduriz, Andoni Luis
Leidimo metai2012
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Variations Cookbook: Meat & Poultry

ISBN9783848000111
AutoriusSnowdon, Bettina
Leidimo metai2012
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Smoothies

ISBN9783848002856
AutoriusMaranik, Elik
Leidimo metai2013
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Istorinė Lietuvos virtuvė

ISBN9789955264637
AutoriusRimvydas Laužikas
Leidimo metai2014
Puslapių208
Leidinio kalbalietuvių kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Food Book

ISBN9781743219492
AutoriusLonely Planet
Leidimo metai2014
Puslapių200
Leidinio kalbaanglų kalba
Dėmesio! Numatomas apytikslis pristatymo terminas: 2-5 savaitės. Tikslesnį pristatymo terminą pranešime elektroniniu paštu po knygos įsigijimo. Dėl susiklosčiusios situacijos dalies knygų pristatymas gali užtrukti dvigubai ilgiau.

Eating with the Chefs

ISBN9780714865812
AutoriusJorgensen, Per-Anders
Leidimo metai2014
Puslapių316
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

101 Smoothies to Mix and Enjoy

ISBN9783848006830
AutoriusMaranik, Eliq
Leidimo metai2014
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos