Jerusalem

Ottolenghi, Yotam

0

Balsavo 0

30.00 €

Ypatybės ir aprašymas
ISBN9780091943745
AutoriusOttolenghi, Yotam
Leidimo metai2012
LeidėjasRandom house, Inc.
Puslapių320
Leidinio kalbaanglų kalba
Formatasknyga kietu viršeliu

Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are the men behind the bestselling Ottolenghi: The Cookbook. Their chain of restaurants is famous for its innovative flavours, stylish design and superb cooking. At the heart of Yotam and Sami’s food is a shared home city: Jerusalem. Both were born there in the same year, Sami on the Arab east side and Yotam in the Jewish west. The two only met when they worked together in London nearly 30 years later, and discovered they shared a language, a history, and a love of great food. Jerusalem sets 120 of Yotam and Sami’s inspired, accessible recipes within the cultural and religious melting pot of this diverse city. With culinary influences coming from its Muslim, Jewish, Arab, Christian and Armenian communities and with a Mediterranean climate, the range of ingredients and styles is stunning. From soups (frikkeh, chicken with kneidelach), meat and fish (chicken with cardamom rice, sharmula bream with rose petals), vegetables and salads (chargrilled squash with labneh and pickled walnut salsa), pulses and grains (beetroot and saffron rice), to cakes and desserts (fig and arak trifle, clementine and almond cake), there is something new for everyone to discover. Packed with beautiful food and location photography, thoughtfully designed and inspired by two very different childhoods in the same city, Jerusalem showcases sumptuous Ottolenghi dishes in a dazzling setting.

Komentarai (0)

Rašykite komentarą apie šią knygą

Vardas*

El. Paštas

Atsiliepimas*

* - pažymėtus laukus užpilyti būtuna

loading
Panašios knygos
Paella, Herraiz, Alberto

Herraiz, Alberto

Paella

 

 

31.57 €

Mastering the Art of French Cooking, Child, Julia

Child, Julia

Mastering the Art of French...

 

 

19.00 €

Variations Cookbook :Meat & Poultry, Snowdon, Bettina

Snowdon, Bettina

Variations Cookbook :Meat &...

Pilna kaina: 5.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

2.50 €

Wine Bar Theory, GILBERTSON, DAVID

GILBERTSON, DAVID

Wine Bar Theory

 

 

12.95 €

My Vietnamese Kitchen, Uyen, Luu

Uyen, Luu

My Vietnamese Kitchen

 

 

22.88 €

Culinaria Hungary ed. 2013, Gergely, Aniko

Gergely, Aniko

Culinaria Hungary ed. 2013

Pilna kaina: 17.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

8.50 €

Istorinė Lietuvos virtuvė, Rimvydas Laužikas

Rimvydas Laužikas

Istorinė Lietuvos virtuvė

Pilna kaina: 13.30 €

5 % nuolaida perkant internetu

12.63 €

Eating with the Chefs, Jorgensen, Per-Anders

Jorgensen, Per-Anders

Eating with the Chefs

 

 

49.95 €

101 Smoothies to Mixand Enjoy, Maranik, Eliq

Maranik, Eliq

101 Smoothies to Mixand Enjoy

Pilna kaina: 14.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

7.00 €

Prisijungti

Krepšelis

Krepšelis kol kas tuščias

Pagalba perkančiam

pagalba@humanitas.lt

10-18 val. darbo dienomis

Facebook draugai

close
SIŲSTI
email

close

Paella

ISBN9780714860824
AutoriusHerraiz, Alberto
Leidimo metai2011
Puslapių192
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Mastering the Art of French Cooking

ISBN9780241956465
AutoriusChild, Julia
Leidimo metai2011
Puslapių784
Leidinio kalbaanglų kalba
Šiuo metu prekės atsargose neturime. Numatomas apytikslis pristatymo terminas: 2-5 savaitės. Tikslesnį pristatymo terminą pranešime elektroniniu paštu po knygos įsigijimo. Dėl su COVID-19 susijusių galimų transportavimo sutrikimų dalies knygų pristatymas gali užtrukti dvigubai ilgiau.

Mugaritz : A Natural Scienceof Cooking

ISBN9780714863634
AutoriusAduriz, Andoni Luis
Leidimo metai2012
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Variations Cookbook :Meat & Poultry

ISBN9783848000111
AutoriusSnowdon, Bettina
Leidimo metai2012
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Wine Bar Theory

ISBN9780714865836
AutoriusGILBERTSON, DAVID
Leidimo metai2013
Puslapių128
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

My Vietnamese Kitchen

ISBN9781849754439
AutoriusUyen, Luu
Leidimo metai2013
Puslapių144
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Culinaria Hungary ed. 2013

ISBN9783848003877
AutoriusGergely, Aniko
Leidimo metai2013
Puslapių320
Leidinio kalbaanglų kalba
Šiuo metu prekės atsargose neturime. Numatomas apytikslis pristatymo terminas: 2-5 savaitės. Tikslesnį pristatymo terminą pranešime elektroniniu paštu po knygos įsigijimo. Dėl su COVID-19 susijusių galimų transportavimo sutrikimų dalies knygų pristatymas gali užtrukti dvigubai ilgiau.

Istorinė Lietuvos virtuvė

ISBN9789955264637
AutoriusRimvydas Laužikas
Leidimo metai2014
Puslapių208
Leidinio kalbalietuvių kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Eating with the Chefs

ISBN9780714865812
AutoriusJorgensen, Per-Anders
Leidimo metai2014
Puslapių316
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

101 Smoothies to Mixand Enjoy

ISBN9783848006830
AutoriusMaranik, Eliq
Leidimo metai2014
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos