Mastering the Art of FrenchCooking

Child, Julia

0

Balsavo 0

19.00 €

Ypatybės ir aprašymas
ISBN9780241956472
AutoriusChild, Julia
Leidimo metai2011
LeidėjasPenguin Books Ltd.
Puslapių688
Leidinio kalbaanglų kalba
Formatasknyga popieriniu viršeliu

Julia Child revolutionised cooking in the US and this was the cookbook that launched her career. A native of California and a Smith College graduate, Julia Child studied at Paris's famous Cordon Bleu, and worked under various distinguished French chefs. In 1951 she started her own cooking school in Paris, L'Ecole des Trois Gourmandes, with Simone Beck and Louisette Bertholle and the three women started compiling this cookbook. Mastering the Art of French Cooking was published in 1961 and was an instant hit. Julia Child consequently began appearing on the television series The French Chef, which aired for many years all over the United States, and many more books and TV series ensued.

Komentarai (0)

Rašykite komentarą apie šią knygą

Vardas*

El. Paštas

Atsiliepimas*

* - pažymėtus laukus užpilyti būtuna

loading
Panašios knygos
Mastering the Art of French Cooking, Child, Julia

Child, Julia

Mastering the Art of French...

 

 

19.00 €

Variations Cookbook :Meat & Poultry, Snowdon, Bettina

Snowdon, Bettina

Variations Cookbook :Meat &...

Pilna kaina: 5.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

2.50 €

Istorinė Lietuvos virtuvė, Rimvydas Laužikas

Rimvydas Laužikas

Istorinė Lietuvos virtuvė

Pilna kaina: 13.30 €

5 % nuolaida perkant internetu

12.63 €

Eating with the Chefs, Jorgensen, Per-Anders

Jorgensen, Per-Anders

Eating with the Chefs

 

 

49.95 €

101 Smoothies to Mixand Enjoy, Maranik, Eliq

Maranik, Eliq

101 Smoothies to Mixand Enjoy

Pilna kaina: 14.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

7.00 €

Vegan Smoothies, Maranik, Eliq

Maranik, Eliq

Vegan Smoothies

Pilna kaina: 14.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

7.00 €

Lietuviška virtuvė: šventės irvalgiai

 

Lietuviška virtuvė: šventės...

Pilna kaina: 14.05 €

5 % nuolaida perkant internetu

13.35 €

Prisijungti

Krepšelis

Krepšelis kol kas tuščias

Pagalba perkančiam

pagalba@humanitas.lt

10-18 val. darbo dienomis

Facebook draugai

close
SIŲSTI
email

close

Mastering the Art of French Cooking

ISBN9780241956465
AutoriusChild, Julia
Leidimo metai2011
Puslapių784
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos. Rugsėjo mėnesį galimas vėlavimas

Mugaritz : A Natural Scienceof Cooking

ISBN9780714863634
AutoriusAduriz, Andoni Luis
Leidimo metai2012
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos. Rugsėjo mėnesį galimas vėlavimas

Variations Cookbook :Meat & Poultry

ISBN9783848000111
AutoriusSnowdon, Bettina
Leidimo metai2012
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos. Rugsėjo mėnesį galimas vėlavimas

Istorinė Lietuvos virtuvė

ISBN9789955264637
AutoriusRimvydas Laužikas
Leidimo metai2014
Puslapių208
Leidinio kalbalietuvių kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos. Rugsėjo mėnesį galimas vėlavimas

Eating with the Chefs

ISBN9780714865812
AutoriusJorgensen, Per-Anders
Leidimo metai2014
Puslapių316
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos. Rugsėjo mėnesį galimas vėlavimas

101 Smoothies to Mixand Enjoy

ISBN9783848006830
AutoriusMaranik, Eliq
Leidimo metai2014
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos. Rugsėjo mėnesį galimas vėlavimas

Vegan Smoothies

ISBN9783848007158
AutoriusMaranik, Eliq
Leidimo metai2014
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos. Rugsėjo mėnesį galimas vėlavimas

Lietuviška virtuvė: šventės irvalgiai

ISBN9786098090543
Leidimo metai2014
Puslapių199
Leidinio kalbalietuvių kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos. Rugsėjo mėnesį galimas vėlavimas