Mastering the Art of FrenchCooking

Mastering the Art of FrenchCooking

Beck, Simone

5.0

Balsavo 1

Pilna kaina: 34.46 €   10% nuolaida   Sutaupote: 3.45 €

31.01 €

Ypatybės ir aprašymas
ISBN9780241953402
AutoriusBeck, Simone
Leidimo metai2011
LeidėjasPenguin Books Ltd.
Leidinio kalbaanglų kalba
Formatasknyga kietu viršeliu

Julia Child revolutionised cooking in the US and this was the cookbook that launched her career. A native of California and a Smith College graduate, Julia Child studied at Paris's famous Cordon Bleu, and worked under various distinguished French chefs. In 1951 she started her own cooking school in Paris, L'Ecole des Trois Gourmandes, with Simone Beck and Louisette Bertholle and the three women started compiling this cookbook. Mastering the Art of French Cooking was published in 1961 and was an instant hit. Julia Child consequently began appearing on the television series The French Chef, which aired for many years all over the United States, and many more books and TV series ensued.

Komentarai (0)

Rašykite komentarą apie šią knygą

Vardas*

El. Paštas

Atsiliepimas*

* - pažymėtus laukus užpilyti būtuna

loading
Panašios knygos
What to Bake and How to Bake it, Hornby, Jane

Hornby, Jane

What to Bake and How to Bake it

Pilna kaina: 27.95 €

10 % nuolaida

25.15 €

On Beer and Food, byHorne, Thomas

byHorne, Thomas

On Beer and Food

Pilna kaina: 30.00 €

10 % nuolaida

27.00 €

What to Cook and How to Cook it, Hornby, Jane

Hornby, Jane

What to Cook and How to Cook it

Pilna kaina: 39.95 €

10 % nuolaida

35.95 €

From the Source - Thailand (Cookbook), Austin Bush

Austin Bush

From the Source - Thailand...

Pilna kaina: 27.00 €

10 % nuolaida

24.30 €

Culinaria Spain, Beer, Gunter

Beer, Gunter

Culinaria Spain

Pilna kaina: 28.67 €

70 % nuolaida

8.60 €

Paella, Herraiz, Alberto

Herraiz, Alberto

Paella

Pilna kaina: 31.57 €

10 % nuolaida

28.41 €

Culinaria Russia

 

Culinaria Russia

Pilna kaina: 17.09 €

10 % nuolaida

15.38 €

Culinaria Germany, Buschel, Christoph

Buschel, Christoph

Culinaria Germany

Pilna kaina: 28.67 €

70 % nuolaida

8.60 €

Mugaritz: A Natural Science of Cooking, Aduriz, Andoni Luis

Aduriz, Andoni Luis

Mugaritz: A Natural Science of...

Pilna kaina: 49.95 €

10 % nuolaida

44.95 €

Variations Cookbook: Meat & Poultry, Snowdon, Bettina

Snowdon, Bettina

Variations Cookbook: Meat &...

Pilna kaina: 5.00 €

10 % nuolaida

4.50 €

1001 Whiskey , Cassell

Cassell

1001 Whiskey

Pilna kaina: 29.00 €

10 % nuolaida

26.10 €

Prisijungti

Krepšelis

Krepšelis kol kas tuščias

Pagalba perkančiam

+370 5 2661682

Available from 10 a.m. to 6 p.m. on working days

Facebook draugai

close
SIŲSTI
email

close

What to Bake and How to Bake it

ISBN9780714867434
AutoriusHornby, Jane
Leidimo metai2014
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

On Beer and Food

ISBN9783899555646
AutoriusbyHorne, Thomas
Leidimo metai2015
Puslapių176
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

What to Cook and How to Cook it

ISBN9780714859019
AutoriusHornby, Jane
Leidimo metai2010
Puslapių850
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

From the Source - Thailand (Cookbook)

ISBN9781743607633
AutoriusAustin Bush
Leidimo metai2015
Puslapių200
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Culinaria Spain

ISBN9783833151231
AutoriusBeer, Gunter
Leidimo metai2010
Puslapių472
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Paella

ISBN9780714860824
AutoriusHerraiz, Alberto
Leidimo metai2011
Puslapių192
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Culinaria Russia

ISBN9783833140815
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Culinaria Germany

ISBN9783833151286
AutoriusBuschel, Christoph
Leidimo metai2011
Puslapių468
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Mugaritz: A Natural Science of Cooking

ISBN9780714863634
AutoriusAduriz, Andoni Luis
Leidimo metai2012
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Variations Cookbook: Meat & Poultry

ISBN9783848000111
AutoriusSnowdon, Bettina
Leidimo metai2012
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

1001 Whiskey

ISBN9781844037100
AutoriusCassell
Leidimo metai2012
Puslapių960
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

Būkime jauni. Šviežios vaisių ir daržovių sultys, ir sveikata

ISBN9789955967064
AutoriusWalker, Norman W.
Leidimo metai2012
Puslapių208
Leidinio kalbalietuvių kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

RSVP : Simple Sophistication

ISBN9780500516393
AutoriusVan Damme, Marie France
Leidimo metai2012
Puslapių224
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

The Art of the Restaurateur

ISBN9780714864693
AutoriusLander, Nicholas
Leidimo metai2012
Puslapių352
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos

The Lebanese Kitchen

ISBN9780714864808
AutoriusHage, Salma
Leidimo metai2012
Puslapių512
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos