Nigellissima

Lawson, Nigella

0

Balsavo 0

22.88 €

Ypatybės ir aprašymas
ISBN9780701188641
AutoriusLawson, Nigella
Leidimo metai2013
LeidėjasEbury Press
Puslapių288
Leidinio kalbaanglų kalba
Formatasknyga kietu viršeliu

Like the Italian cooking from which it takes its inspiration, Nigellissima is a celebration of food that is fresh, tasty and unpretentious. Nigella serves up 120 irresistible recipes that are simple and speedy, elevating everyday eating into no-fuss feasts. Italian food has colonised the world. Nigellissima shows us how and why in these delicious dishes – from telephone-cord pasta with Sicilian pesto to quick Calabrian lasagne, from Sardinian couscous to Venetian stew, from Italian apple pie and no-churn ices to panna cotta and sambuca kisses – in a round-Italy quickstep that culminates in a festive chapter of party food, with an Italian-inspired Christmas feast as its mouth-watering centrepiece. From the traditional to the unfamiliar, here are recipes to excite the taste buds and the imagination, without stressing the cook. Nigella’s gastronomic heart is in Italy and she conjures up, with passionate relish, the warmth, the simplicity and the directness of Italian cooking with an Anglo-twist. Illustrated with gorgeous photographs to instruct and delight, Nigellissima shows how we can all bring the spirit of Italy into our kitchens and onto the plate, pronto.

Komentarai (0)

Rašykite komentarą apie šią knygą

Vardas*

El. Paštas

Atsiliepimas*

* - pažymėtus laukus užpilyti būtuna

loading
Panašios knygos
Paella, Herraiz, Alberto

Herraiz, Alberto

Paella

 

 

31.57 €

Variations Cookbook: Meat & Poultry, Snowdon, Bettina

Snowdon, Bettina

Variations Cookbook: Meat &...

Pilna kaina: 5.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

2.50 €

Smoothies, Maranik, Elik

Maranik, Elik

Smoothies

Pilna kaina: 12.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

6.00 €

Wine Bar Theory, GILBERTSON, DAVID

GILBERTSON, DAVID

Wine Bar Theory

 

 

12.95 €

My Vietnamese Kitchen, Uyen, Luu

Uyen, Luu

My Vietnamese Kitchen

 

 

22.88 €

Wine : A Tasting Course, Old, Marnie

Old, Marnie

Wine : A Tasting Course

Pilna kaina: 26.00 €

10 % nuolaida perkant internetu

23.40 €

Culinaria Hungary ed. 2013, Gergely, Aniko

Gergely, Aniko

Culinaria Hungary ed. 2013

Pilna kaina: 17.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

8.50 €

Istorinė Lietuvos virtuvė, Rimvydas Laužikas

Rimvydas Laužikas

Istorinė Lietuvos virtuvė

Pilna kaina: 13.30 €

5 % nuolaida perkant internetu

12.63 €

Eating with the Chefs, Jorgensen, Per-Anders

Jorgensen, Per-Anders

Eating with the Chefs

 

 

49.95 €

Prisijungti

Krepšelis

Krepšelis kol kas tuščias

Pagalba perkančiam

pagalba@humanitas.lt

10-18 val. darbo dienomis

Facebook draugai

close
SIŲSTI
email

close

Paella

ISBN9780714860824
AutoriusHerraiz, Alberto
Leidimo metai2011
Puslapių192
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Mugaritz: A Natural Science of Cooking

ISBN9780714863634
AutoriusAduriz, Andoni Luis
Leidimo metai2012
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Variations Cookbook: Meat & Poultry

ISBN9783848000111
AutoriusSnowdon, Bettina
Leidimo metai2012
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Smoothies

ISBN9783848002856
AutoriusMaranik, Elik
Leidimo metai2013
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Wine Bar Theory

ISBN9780714865836
AutoriusGILBERTSON, DAVID
Leidimo metai2013
Puslapių128
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

My Vietnamese Kitchen

ISBN9781849754439
AutoriusUyen, Luu
Leidimo metai2013
Puslapių144
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Wine : A Tasting Course

ISBN9781409338680
AutoriusOld, Marnie
Leidimo metai2014
Puslapių256
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Culinaria Hungary ed. 2013

ISBN9783848003877
AutoriusGergely, Aniko
Leidimo metai2013
Puslapių320
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Istorinė Lietuvos virtuvė

ISBN9789955264637
AutoriusRimvydas Laužikas
Leidimo metai2014
Puslapių208
Leidinio kalbalietuvių kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Eating with the Chefs

ISBN9780714865812
AutoriusJorgensen, Per-Anders
Leidimo metai2014
Puslapių316
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos