Out of the Jar : ArtisanSpirits and Liquers

Brandes, C.

0

Balsavo 0

48.00 €

Ypatybės ir aprašymas
ISBN9783899555714
AutoriusBrandes, C.
Leidimo metai2015
LeidėjasDie Gestalten Verlag
Puslapių256
Leidinio kalbaanglų kalba
Formatasknyga kietu viršeliu

Creative handcrafted spirits: This book presents an inspiring overview of the best distilleries around the world. Gin from Berlin, whiskey from New York’s oldest distillery, herbal liqueurs from the Chiemgau foothills: Out of the Jar features a wide array of spirits from small manufacturers and private distilleries that produce regional products using premium ingredients. The revolution experienced over the last few years in the fields of coffee, bread, and craft beer is influencing the production of spirits too. The discerning connoisseur seeks that special drop made by artisanal manufacturers in limited batches. It is a rebellion against the uniformity of the standard product range, as well as an expression of creativity, innovation, and the joy of a good drink. Out of the Jar offers a selection of the best and most unusual drinks in this category and tells the stories behind them. It reports on historic family-run distilleries experiencing their revival, young lateral thinkers, and wild adventure-seekers on the hunt for extraordinary raw materials and radical outcomes. The book shows the spectrum of possibilities that can result from experimenting with unusual ingredients. The characteristics of different spirits are explained, and insights into their production are offered along with original recipe ideas. Last but not least, these drinks’ witty labels and imaginative packaging are also explored. Out of the Jar is a guide book for professionals, gourmet enthusiasts, and people who are interested in craft spirits and liqueurs. Whether at a bar or at home, these sophisticated drinks demonstrate an advanced appreciation for alcohol’s finest; they can be used to create distinctive cocktails or to enhance your cooking. Here’s to you!

Komentarai (0)

Rašykite komentarą apie šią knygą

Vardas*

El. Paštas

Atsiliepimas*

* - pažymėtus laukus užpilyti būtuna

loading
Panašios knygos
Paella, Herraiz, Alberto

Herraiz, Alberto

Paella

 

 

31.57 €

Mastering the Art of French Cooking, Child, Julia

Child, Julia

Mastering the Art of French...

 

 

19.00 €

Variations Cookbook :Meat & Poultry, Snowdon, Bettina

Snowdon, Bettina

Variations Cookbook :Meat &...

Pilna kaina: 5.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

2.50 €

Wine Bar Theory, GILBERTSON, DAVID

GILBERTSON, DAVID

Wine Bar Theory

 

 

12.95 €

My Vietnamese Kitchen, Uyen, Luu

Uyen, Luu

My Vietnamese Kitchen

 

 

22.88 €

Culinaria Hungary ed. 2013, Gergely, Aniko

Gergely, Aniko

Culinaria Hungary ed. 2013

Pilna kaina: 17.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

8.50 €

Istorinė Lietuvos virtuvė, Rimvydas Laužikas

Rimvydas Laužikas

Istorinė Lietuvos virtuvė

Pilna kaina: 13.30 €

5 % nuolaida perkant internetu

12.63 €

Eating with the Chefs, Jorgensen, Per-Anders

Jorgensen, Per-Anders

Eating with the Chefs

 

 

49.95 €

101 Smoothies to Mixand Enjoy, Maranik, Eliq

Maranik, Eliq

101 Smoothies to Mixand Enjoy

Pilna kaina: 14.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

7.00 €

Prisijungti

Krepšelis

Krepšelis kol kas tuščias

Pagalba perkančiam

pagalba@humanitas.lt

10-18 val. darbo dienomis

Facebook draugai

close
SIŲSTI
email

close

Paella

ISBN9780714860824
AutoriusHerraiz, Alberto
Leidimo metai2011
Puslapių192
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Mastering the Art of French Cooking

ISBN9780241956465
AutoriusChild, Julia
Leidimo metai2011
Puslapių784
Leidinio kalbaanglų kalba
Šiuo metu prekės atsargose neturime. Numatomas apytikslis pristatymo terminas: 2-5 savaitės. Tikslesnį pristatymo terminą pranešime elektroniniu paštu po knygos įsigijimo. Dėl su COVID-19 susijusių galimų transportavimo sutrikimų dalies knygų pristatymas gali užtrukti dvigubai ilgiau.

Mugaritz : A Natural Scienceof Cooking

ISBN9780714863634
AutoriusAduriz, Andoni Luis
Leidimo metai2012
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Variations Cookbook :Meat & Poultry

ISBN9783848000111
AutoriusSnowdon, Bettina
Leidimo metai2012
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Wine Bar Theory

ISBN9780714865836
AutoriusGILBERTSON, DAVID
Leidimo metai2013
Puslapių128
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

My Vietnamese Kitchen

ISBN9781849754439
AutoriusUyen, Luu
Leidimo metai2013
Puslapių144
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Culinaria Hungary ed. 2013

ISBN9783848003877
AutoriusGergely, Aniko
Leidimo metai2013
Puslapių320
Leidinio kalbaanglų kalba
Šiuo metu prekės atsargose neturime. Numatomas apytikslis pristatymo terminas: 2-5 savaitės. Tikslesnį pristatymo terminą pranešime elektroniniu paštu po knygos įsigijimo. Dėl su COVID-19 susijusių galimų transportavimo sutrikimų dalies knygų pristatymas gali užtrukti dvigubai ilgiau.

Istorinė Lietuvos virtuvė

ISBN9789955264637
AutoriusRimvydas Laužikas
Leidimo metai2014
Puslapių208
Leidinio kalbalietuvių kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Eating with the Chefs

ISBN9780714865812
AutoriusJorgensen, Per-Anders
Leidimo metai2014
Puslapių316
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

101 Smoothies to Mixand Enjoy

ISBN9783848006830
AutoriusMaranik, Eliq
Leidimo metai2014
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos