Dahmer, Sondra J.
Restaurant Service Basics
Balsavo 0
ISBN: 9780470107850
Autorius : Dahmer, Sondra J.
Leidimo metai: 2008
Leidėjas: John Wiley & Sons
Puslapių skaičius: 212
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Autorius : Dahmer, Sondra J.
Leidimo metai: 2008
Leidėjas: John Wiley & Sons
Puslapių skaičius: 212
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Pilna kaina:
34.90 €
- % perkant internetu
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Pristatymas Lietuvoje per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Pristatymas Lietuvoje per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
An excellent training tool for both hospitality programs and working restaurant managers, Restaurant Service Basics, 2nd Edition considers the entire dining experience in situations ranging from formal to casual. Step-by-step instructions guide readers through service functions. Different types of service French, American, English, Russia, Family-style, and Banquet are explained in detail, along with universally important safety, sanitation, and emergency procedures. This Second Edition features end-of-chapter projects that incorporate real-life situations, as well as enhanced coverage of point-of-service and other technology use in restaurants.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą