- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Fiziniai ir gamtos mokslai
- Žemės ūkio mokslai
- Developing Sustainable and Health-Promoting Cereals and Pseudocereals

Developing Sustainable and Health-Promoting Cereals and Pseudocereals
Balsavo 0
ISBN: 9780323905664
Leidimo metai: 2023
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 10.875×8.5
Leidimo metai: 2023
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 10.875×8.5
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<i>Developing Sustainable and Health Promoting Cereals and Pseudocereals: Conventional and Molecular Breeding</i> reviews the most recent developments in the fields of cereal and pseudocereal breeding, with particular emphasis on the latest biotechnological techniques likely to lead to breakthrough changes in plant breeding. The book provides comprehensive information on the use of genetic resources or pre-breeding activities to improve health-related properties of cereals and pseudocereals. The text also explores targeted field-management practices and the latest in biotechnological methodologies, and offers a cohesive overview necessary for understanding the potential impacts and benefits of improved production of cereals and pseudocereals with high-nutritional value.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą