- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Medicinos knygos
- Klinikinė medicina
- Food Allergy, An Issue of Immunology and Allergy Clinics of North America
Food Allergy, An Issue of Immunology and Allergy Clinics of North America
Balsavo 0
ISBN: 9780323813198
Leidimo metai: 2021
Leidėjas: Elsevier
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Leidimo metai: 2021
Leidėjas: Elsevier
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Pristatymo terminas Lietuvoje 3-6 savaitės
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-4 darbo dienos. Galimas vėlavimas, pristatymo iki Kalėdų garantuoti negalime
Pristatymo terminas Lietuvoje 3-6 savaitės
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<p>This issue of Immunology & Allergy Clinics, guested edited by Dr. Amal Assa’ad, focuses on Food Allergy. Topics include, but are not limited to: Food Allergy: An example of translational Research, The Phenotype of the Food Allergic Patient, Psychosocial aspects of food allergy: Resiliency, challenges and opportunities, Racial/Ethnic Differences in Food Allergy, Tackling Food Allergy in Infancy, Developing National and International guidelines, Dietary Management of Food Allergy, Biologics and Novel Therapies for Food Allergy, The Infant Microbiome and Its Impact on Development of Food Allergy, Genetics of Food Allergy, The Unmet Needs of Patients with Food Allergies, Food Allergy, the Present and the Future, and more.</p>
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą