- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Medicinos knygos
- Mityba
- Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging
Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging
Balsavo 0
ISBN: 9780443214288
Leidimo metai: 2024
Leidėjas: Elsevier
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9.25×7.5
Leidimo metai: 2024
Leidėjas: Elsevier
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9.25×7.5
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<p><i>Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging</i> explores current trends, advances and associated challenges of the applications of nanotechnology in the food sectors, such as the fabrication and characterization of functional food, developments and shelf-life extension. This book is organized into 16 chapters that cover the main concepts related to the use of nanotechnology in food processing, packaging and monitoring. Coverage includes food functionalization, quality management and control, food sensory, membrane filtration technology, nanotechnology-based sensors, sustainable packaging, regulatory aspects, and much more.<br><br>This book an essential resource for materials and food scientists, technologists, researchers, academics and professionals working in nanotechnology and food science.</p>
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą