- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Medicinos knygos
- Mityba
- Elements of Baking
Katarina Cermelj
Elements of Baking
Balsavo 0
ISBN: 9781399712897
Autorius : Katarina Cermelj
Leidimo metai: 2024
Leidėjas: Yellow Kite
Puslapių skaičius: 496
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Formatas: 266×202
Autorius : Katarina Cermelj
Leidimo metai: 2024
Leidėjas: Yellow Kite
Puslapių skaičius: 496
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Formatas: 266×202
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Pristatymo terminas Lietuvoje 3-6 savaitės
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-4 darbo dienos
Pristatymo terminas Lietuvoje 3-6 savaitės
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
The Elements of Baking is the definitive guide to making any recipe gluten-free, dairy-free, egg-free, vegan or even gluten-free vegan. Armed with a PhD in Inorganic Chemistry, Katarina Cermelj lays out the science behind baking and the ingredients that make it work, so you can easily adapt your baking to your diet and lifestyle, and still make sure it tastes spectacular.With an abundance of mouth-watering recipes together with actual quantitative rules that you can use to convert any recipe into whatever version you fancy, The Elements of Baking will transform the way you think about ingredients. It will be a constant companion in the kitchen and the book you refer to every time you want to bake. "As soon as I read The Elements of Baking, I knew it would have a permanent spot on my kitchen bookshelf." Dorie Greenspan, New York Times bestselling author of Baking with Dorie.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą