- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Medicinos knygos
- Mityba
- Nutritional and Health Aspects of Food in Western Africa
Nutritional and Health Aspects of Food in Western Africa
Balsavo 0
ISBN: 9780443273841
Leidimo metai: 2024
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9.25×7.5
Leidimo metai: 2024
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9.25×7.5
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<i>Nutritional and Health Aspects of Native West African Foods</i> is part of an ongoing series that continues to build out Elsevier’s <i>Nutritional and Health Aspects of Traditional and Ethnic Foods</i> series. Written by a gender diverse team of experts, this book explores native and wild West African foods from Cameroon, Ghana, and Nigeria where 60% of West Africa live. Through valorization trials, the book analyzes nutritional components and the processing and safety of native plants and botanicals and shows how indigenous foods such as grains, fruits, tubers, fungi and cheese make a global impact on diet-related health claims and disease.<br><br>From handling and processing methods to regulatory issues and sustainable farming, this book presents a framework to discover the influence of historical eating habits on today’s diets.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą