- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Medicinos knygos
- Rūgštus sveikatos skonis
Rūgštus sveikatos skonis
Autorius : Aleksandras Žarskus
Leidimo metai: 2024
Puslapių skaičius: 312
Leidinio kalba: Lietuvių
Formatas: Minkšti viršeliai
Patarimų mitybos ir sveikos gyvensenos klausimais yra daug, tačiau dažniausiai patariama ką valgyti ir ką pirkti. Norint neapsigauti, būtina suvokti arba bent paklausti: kodėl ir kam? Tuo tarpu girdime ar skaitome ką vartoti ir kaip.
Kodėl valgome dažnai, o tarp valgymų dar ir užkandžiaujame? Kodėl taip trumpai tetrunka sotumo jausmas, net sočiai pavalgius? Ar galima maitintis taip, kad noras valgyti savaime sumažėtų?
Jogai retina įkvėpimus, mažai valgo, bet yra sveiki ir ilgai gyvena. Pasak jogų, jie geriau, negu mes, maitinasi ore esančia prana. Galbūt tai, ką jogai vadina prana, yra vandenilio jonai H+, kurie ir yra pagrindinis šios knygos „herojus“?
Knyga „Rūgštus sveikatos skonis“ skirta mėgstantiems suprasti esmę ir nepasitikintiems vien tuo, ką kažkur perskaitė ar išgirdo.