- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Technologijos mokslai
- Gastronomy and Food Science
Gastronomy and Food Science
Balsavo 0
ISBN: 9780128200575
Leidimo metai: 2020
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9.25×7.5
Leidimo metai: 2020
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9.25×7.5
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Pristatymo terminas Lietuvoje 3-6 savaitės
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-4 darbo dienos
Pristatymo terminas Lietuvoje 3-6 savaitės
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<i>Gastronomy and Food Science</i> fills the transfer knowledge gap between academia and industry by covering the interrelation of gastronomy and food and culinary science in one integral reference. Coverage of the holistic cuisine, culinary textures with food ingredients, the application of new technologies and gastronomy in shaping a healthy diet, and the recycling of culinary by-products using new is also covered in this important reference. Written for food scientists and technologists, food chemists, and nutritionists, researchers, academics, and professionals working in culinary science, culinary professionals and other food industry personnel, this book is sure to be a welcomed reference.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą