- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Technologijos mokslai
- Kitos technologijų mokslų knygos
- Engineering Principles of Unit Operations in Food Processing

Engineering Principles of Unit Operations in Food Processing
Balsavo 0
ISBN: 9780128184738
Leidimo metai: 2021
Leidėjas: Woodhead Publishing
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9×6
Leidimo metai: 2021
Leidėjas: Woodhead Publishing
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9×6
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<i>Engineering Principles of Unit Operations in Food Processing</i>, volume 1 in the Woodhead Publishing Series, <i>In Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry</i> series, presents basic principles of food engineering with an emphasis on unit operations, such as heat transfer, mass transfer and fluid mechanics.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą