- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Technologijos mokslai
- Kitos technologijų mokslų knygos
- Microwave and Radio Frequency Heating in Food and Beverages

Tatiana Koutchma
Microwave and Radio Frequency Heating in Food and Beverages
Balsavo 0
ISBN: 9780128187159
Autorius : Tatiana Koutchma
Leidimo metai: 2022
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9.25×7.5
Autorius : Tatiana Koutchma
Leidimo metai: 2022
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9.25×7.5
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<p><i>Microwave and Radio Frequency Heating in Food and Beverages</i> discusses advanced heating techniques based on electromagnetic and electro-technologies, including radiative or microwave (MW) dielectric heating, radio-frequency (RF) or capacitive dielectric heating, infrared (IR) heating, ohmic and magnetic induction heating. Unlike conventional systems where heat energy is transferred from a hot medium to a cooler product resulting in large temperature gradients, electro-heating involves the transfer of electromagnetic energy directly into the product, initiating volumetric heating due to frictional interaction between water molecules and charged ions (i.e., heat is generated within the product).</p>
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą