- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Technologijos mokslai
- Probiotic and Prebiotics in Foods: Challenges, Innovations and Advances
Probiotic and Prebiotics in Foods: Challenges, Innovations and Advances
Balsavo 0
ISBN: 9780128202180
Leidimo metai: 2020
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Formatas: 9×6
Leidimo metai: 2020
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Formatas: 9×6
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Pristatymo terminas Lietuvoje 3-6 savaitės
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-4 darbo dienos
Pristatymo terminas Lietuvoje 3-6 savaitės
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
The <i>Advances in Food and Nutrition Research</i> series highlights new advances in the field, with this new volume presenting interesting chapters. Each chapter is written by an international board of authors.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą