- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Technologijos mokslai
- Understanding Food: Principles & Preparation
Amy Brown
Understanding Food: Principles & Preparation
Balsavo 0
ISBN: 9780357974148
Autorius : Amy Brown
Leidimo metai: 2024
Leidėjas: Cengage
Puslapių skaičius: 704
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Autorius : Amy Brown
Leidimo metai: 2024
Leidėjas: Cengage
Puslapių skaičius: 704
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Pilna kaina:
98.00 €
- % perkant internetu
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Pristatymas Lietuvoje per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Pristatymas Lietuvoje per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
Brown's UNDERSTANDING FOOD: PRINCIPLES AND PREPARATION is your guide to food, food science, food safety, food preparation and food service. Integrating these key topics with relevant information about nutrition and the food industry, this best-selling title gives you a thorough overview of the different dimensions of food principles and insight into the variety of career options available in the nutrition and food industry. This edition is available with MindTap, a digital learning platform that lets you learn how, when and where you want. With features like Diet and Wellness Plus nutrition analysis, self-assessments, pop-up tutors, videos and an interactive eBook, MindTap Nutrition makes studying a breeze.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą