Corey, Lee
Benu
Balsavo 0
ISBN: 9780714868868
Autorius : Corey, Lee
Leidimo metai: 2015
Leidėjas: Phaidon press Limited
Puslapių skaičius: 256
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Autorius : Corey, Lee
Leidimo metai: 2015
Leidėjas: Phaidon press Limited
Puslapių skaičius: 256
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Pilna kaina:
59.95 €
- % perkant internetu
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Pristatymo terminas Lietuvoje 2-6 savaitės
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-4 darbo dienos. Galimas vėlavimas, pristatymo iki Kalėdų garantuoti negalime
Pristatymo terminas Lietuvoje 2-6 savaitės
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
The debut book from the celebrated, James Beard Award-winning Corey Lee, chef/patron of San Francisco’s three Michelin starred Benu and pioneer of modern Asian food.
Uniquely presented as a 32-course tasting menu in which you experience the drama and poetry of Lee’s cooking through recipes and beautifully written essays detailing his inspirations and motivations.
Beautiful photography throughout the book evoke Lee’s culinary and cultural influences and insightful forewords by Lee’s mentor, Thomas Keller and contemporary, David Chang, give you a deeper insight into the creativity of this chef.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą