Gill, Nicholas
Central
Balsavo 0
ISBN: 9780714872803
Autorius : Gill, Nicholas
Leidimo metai: 2016
Leidėjas: Phaidon press Limited
Puslapių skaičius: 288
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Autorius : Gill, Nicholas
Leidimo metai: 2016
Leidėjas: Phaidon press Limited
Puslapių skaičius: 288
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Pilna kaina:
49.95 €
- % perkant internetu
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Pristatymo terminas Lietuvoje 2-6 savaitės
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-4 darbo dienos. Galimas vėlavimas, pristatymo iki Kalėdų garantuoti negalime
Pristatymo terminas Lietuvoje 2-6 savaitės
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
The extraordinary cuisine of Peruvian chef Virgilio Martínez of Central, one of the most admired emerging talents in the culinary world
This exquisite monograph from acclaimed Peruvian chef Virgilio Martínez follows the innovative and exciting tasting menu at his signature restaurant, Central, in Lima. Organized by altitude, each chapter highlights recipes, food, and documentary photographs, together with personal essays. His journeys and life as a chef are motivated by his insatiable curiosity and passion for the biodiversity of his land.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą