- Titulinis
- Meno ir laisvalaikio literatūra
- Laisvalaikis
- Kulinarija
- Mastering the Art of French Cooking
Child, Julia
Mastering the Art of French Cooking
Balsavo 0
ISBN: 9780241956465
Autorius : Child, Julia
Leidimo metai: 2011
Leidėjas: Penguin Books Ltd.
Puslapių skaičius: 784
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Autorius : Child, Julia
Leidimo metai: 2011
Leidėjas: Penguin Books Ltd.
Puslapių skaičius: 784
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Pilna kaina:
19.00 €
- % perkant internetu
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Pristatymo terminas Lietuvoje 2-6 savaitės
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-4 darbo dienos. Galimas vėlavimas, pristatymo iki Kalėdų garantuoti negalime
Pristatymo terminas Lietuvoje 2-6 savaitės
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
This isn’t just any cookery book. It is ‘Mastering the Art of French Cooking’, first published in 1961, & it’s a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste & appetite & a little je ne sais quoi.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą