- Titulinis
- Visos kategorijos
- White Wine Technology

White Wine Technology
Balsavo 0
ISBN: 9780128234976
Leidimo metai: 2021
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9×6
Leidimo metai: 2021
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9×6
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<i>White Wine Technology</i> addresses the challenges surrounding white wine production. The book explores emerging trends in modern enology, including molecular tools for wine quality and analysis of modern approaches to maceration extraction, alternative microorganisms for alcoholic fermentation, and malolactic fermentation. The book focuses on the technology and biotechnology of white wines, providing a quick reference of novel ways to increase and improve overall wine production and innovation. Its reviews of recent studies and technological advancements to improve grape maturity and production and ways to control PH level make this book essential to wine producers, researchers, practitioners, technologists and students.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą