The Curious Bartender Volume II

Tristan Stephenson

0

Balsavo 0

Pilna kaina: 25.00 €   20% nuolaida perkant internetu   Sutaupote: 5.00 €

20.00 €

Ypatybės ir aprašymas
ISBN9781849758932
AutoriusTristan Stephenson
Leidimo metai2018
LeidėjasRyland Peters Small
Puslapių208
Leidinio kalbaanglų kalba
Formatasknyga kietu viršeliu

Tristan Stephenson is back to shake up the cocktail world once more, perfecting classic cocktails and offering his signature reinventions using his world-renowned mixology skills.

The Curious Bartender Volume II: The New Testament of Cocktails is the sixth book by bestselling author and legendary bartender Tristan Stephenson.

You’ll find 64 of the finest cocktails there have been, are, or will be: 32 perfected classics and 32 game-changing reinventions of classics. Tristan makes you discover tastebuds and talents you never knew you had. He’ll show you the tools of the trade, the techniques he swears by, and how to experiment to create your own cocktail sensations.

Tristan’s done all the hard work for you, selflessly trying every drink known to man to uncover what partners perfectly. All you have to do is leaf through the pages of this—the holy grail of cocktail books.

Komentarai (0)

Rašykite komentarą apie šią knygą

Vardas*

El. Paštas

Atsiliepimas*

* - pažymėtus laukus užpilyti būtuna

loading
Panašios knygos
Paella, Herraiz, Alberto

Herraiz, Alberto

Paella

Pilna kaina: 31.57 €

20 % nuolaida perkant internetu

25.26 €

Mugaritz: A Natural Science of Cooking, Aduriz, Andoni Luis

Aduriz, Andoni Luis

Mugaritz: A Natural Science of...

Pilna kaina: 59.95 €

20 % nuolaida perkant internetu

47.96 €

Variations Cookbook: Meat & Poultry, Snowdon, Bettina

Snowdon, Bettina

Variations Cookbook: Meat &...

Pilna kaina: 5.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

2.50 €

Smoothies, Maranik, Elik

Maranik, Elik

Smoothies

Pilna kaina: 12.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

6.00 €

Wine Bar Theory, GILBERTSON, DAVID

GILBERTSON, DAVID

Wine Bar Theory

 

 

12.95 €

My Vietnamese Kitchen, Uyen, Luu

Uyen, Luu

My Vietnamese Kitchen

Pilna kaina: 22.88 €

20 % nuolaida perkant internetu

18.30 €

Wine : A Tasting Course, Old, Marnie

Old, Marnie

Wine : A Tasting Course

Pilna kaina: 26.00 €

20 % nuolaida perkant internetu

20.80 €

Culinaria Hungary ed. 2013, Gergely, Aniko

Gergely, Aniko

Culinaria Hungary ed. 2013

Pilna kaina: 17.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

8.50 €

Istorinė Lietuvos virtuvė, Rimvydas Laužikas

Rimvydas Laužikas

Istorinė Lietuvos virtuvė

Pilna kaina: 13.30 €

5 % nuolaida perkant internetu

12.63 €

Eating with the Chefs, Jorgensen, Per-Anders

Jorgensen, Per-Anders

Eating with the Chefs

Pilna kaina: 49.95 €

20 % nuolaida perkant internetu

39.96 €

Prisijungti

Krepšelis

Krepšelis kol kas tuščias

Pagalba perkančiam

pagalba@humanitas.lt

10-18 val. darbo dienomis

Facebook draugai

close
SIŲSTI
email

close

Paella

ISBN9780714860824
AutoriusHerraiz, Alberto
Leidimo metai2011
Puslapių192
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Mugaritz: A Natural Science of Cooking

ISBN9780714863634
AutoriusAduriz, Andoni Luis
Leidimo metai2012
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Variations Cookbook: Meat & Poultry

ISBN9783848000111
AutoriusSnowdon, Bettina
Leidimo metai2012
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Smoothies

ISBN9783848002856
AutoriusMaranik, Elik
Leidimo metai2013
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Wine Bar Theory

ISBN9780714865836
AutoriusGILBERTSON, DAVID
Leidimo metai2013
Puslapių128
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

My Vietnamese Kitchen

ISBN9781849754439
AutoriusUyen, Luu
Leidimo metai2013
Puslapių144
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Wine : A Tasting Course

ISBN9781409338680
AutoriusOld, Marnie
Leidimo metai2014
Puslapių256
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Culinaria Hungary ed. 2013

ISBN9783848003877
AutoriusGergely, Aniko
Leidimo metai2013
Puslapių320
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Istorinė Lietuvos virtuvė

ISBN9789955264637
AutoriusRimvydas Laužikas
Leidimo metai2014
Puslapių208
Leidinio kalbalietuvių kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos

Eating with the Chefs

ISBN9780714865812
AutoriusJorgensen, Per-Anders
Leidimo metai2014
Puslapių316
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos