Vegetables

0

Balsavo 0

30.00 €

Ypatybės ir aprašymas
ISBN9782081513426
Leidimo metai2020
LeidėjasFlammarion
Puslapių304

<i>FERRANDI Paris, the French School of Culinary Artsdubbed the Harvard of gastronomy by Le Monde newspaperprovides the ultimate reference on cooking with vegetables.</i><br><br> Infusing mealtimes with delicious vegetarian and flexitarian options has never been more important. Drawing on the expertise of the world-renowned professional culinary school FERRANDI Paris, this book offers a complete course on vegetables, with fifty step-by-step techniques for preparing, chopping, and cooking vegetables for optimal flavor, and more than seventy recipes.<br><br> Following advice on how to equip your kitchen, the essential techniques cover everything from grating, seeding, and pureeing to poaching, blanching, and roasting more than eighty different vegetables varieties. The recipesfrom smoothies, soups, and soufflés to curries, risottos, and tartslead aspiring chefs through every step, from basic tips to Michelin-level creations.<br><br> Written by the schools experienced teaching team of master chefs and adapted for the home cook, this fully illustrated book explains, step by step in text and images, the fundamental techniques and recipes that form the building blocks of the illustrious French cooking tradition. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time.<br><br> Whether you are an amateur home chef or an experienced professional, this extensive reference provides everything you need to master the world-class culinary schools recipes that bring plant-based abundance to your table.

Komentarai (0)

Rašykite komentarą apie šią knygą

Vardas*

El. Paštas

Atsiliepimas*

* - pažymėtus laukus užpilyti būtuna

loading
Panašios knygos
Variations Cookbook :Meat & Poultry, Snowdon, Bettina

Snowdon, Bettina

Variations Cookbook :Meat &...

Pilna kaina: 5.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

2.50 €

Jerusalem, Ottolenghi, Yotam

Ottolenghi, Yotam

Jerusalem

 

 

30.00 €

Istorinė Lietuvos virtuvė, Rimvydas Laužikas

Rimvydas Laužikas

Istorinė Lietuvos virtuvė

Pilna kaina: 13.30 €

10 % nuolaida perkant internetu

11.97 €

Eating with the Chefs, Jorgensen, Per-Anders

Jorgensen, Per-Anders

Eating with the Chefs

 

 

49.95 €

101 Smoothies to Mixand Enjoy, Maranik, Eliq

Maranik, Eliq

101 Smoothies to Mixand Enjoy

Pilna kaina: 14.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

7.00 €

Vegan Smoothies, Maranik, Eliq

Maranik, Eliq

Vegan Smoothies

Pilna kaina: 14.00 €

50 % nuolaida perkant internetu

7.00 €

Prisijungti

Krepšelis

Krepšelis kol kas tuščias

Pagalba perkančiam

pagalba@humanitas.lt

10-18 val. darbo dienomis

Facebook draugai

close
SIŲSTI
email

close

Variations Cookbook :Meat & Poultry

ISBN9783848000111
AutoriusSnowdon, Bettina
Leidimo metai2012
Puslapių160
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos. Gruodžio mėnesį galimas vėlavimas

Jerusalem

ISBN9780091943745
AutoriusOttolenghi, Yotam
Leidimo metai2012
Puslapių320
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos. Gruodžio mėnesį galimas vėlavimas

Istorinė Lietuvos virtuvė

ISBN9789955264637
AutoriusRimvydas Laužikas
Leidimo metai2014
Puslapių208
Leidinio kalbalietuvių kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos. Gruodžio mėnesį galimas vėlavimas

Eating with the Chefs

ISBN9780714865812
AutoriusJorgensen, Per-Anders
Leidimo metai2014
Puslapių316
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos. Gruodžio mėnesį galimas vėlavimas

101 Smoothies to Mixand Enjoy

ISBN9783848006830
AutoriusMaranik, Eliq
Leidimo metai2014
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos. Gruodžio mėnesį galimas vėlavimas

Vegan Smoothies

ISBN9783848007158
AutoriusMaranik, Eliq
Leidimo metai2014
Puslapių240
Leidinio kalbaanglų kalba
Pristatymo terminas Lietuvoje 1-3 darbo dienos. Gruodžio mėnesį galimas vėlavimas